Alfabét Fonétis Internasional

International Phonetic Alphabet
Tipeu:Alphabet
Basa:Disadiakeun keur transkripsi fonétis tina sababaraha basa
Mangsa:1888 nepi ka kiwari
Sistim Tulis indung:Alfabét Romik
  • Alfabét Fonotifik
    • International Phonetic Alphabet
IPA in IPA.svg

IPA, nyaéta singketan tina International Phonetic Alphabet. IPA mangrupa alfabét nu dipaké keur nuliskeun foném-foném sacara fonétis.

  • tempo ogé

Tempo ogé

Nuvola apps bookcase.png
Other Languages
беларуская (тарашкевіца)‎: Міжнародны фанэтычны альфабэт
Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄: Guók-cié Ĭng-biĕu
eesti: IPA
Nordfriisk: IPA
贛語: 國際音標
客家語/Hak-kâ-ngî: Koet-chi Yîm-phiêu
Kongo: API
Nouormand: API
srpskohrvatski / српскохрватски: Međunarodna fonetska abeceda
oʻzbekcha/ўзбекча: Xalqaro fonetik alifbo
吴语: 国际音标
中文: 國際音標
Bân-lâm-gú: Kok-chè Im-phiau
粵語: 國際音標