Stern

Ndërtesa kryesore G+ J-Gruppe në Hamburg

Stern (gjermanisht yll) është një javore gjermane e cila raporton për ngjarjet aktuale në vend dhe jashtë vendit.

Temat përfshijnë ngjarjet politike, ekonomike, shkencore dhe kulturore. E themeluar në vitin 1947. në Hannover .

Ë një nga revistat javore gjermane më të mëdha dhe më me ndikim, e shitur me një tirazh prej rreth 877,000 kopje. [1]

Momentalisht është konkurrenti kryesor në tregun gjerman për Der Spiegel.

Referencat

  1. ^ Media-Analyse ma Pressemedien II
Other Languages
azərbaycanca: Ştern (jurnal)
беларуская: Stern
català: Stern
Чӑвашла: Stern
dansk: Stern
Ελληνικά: Stern
Esperanto: Stern
español: Stern
فارسی: اشترن
français: Stern (magazine)
hrvatski: Stern
magyar: Stern
norsk: Stern
polski: Stern
português: Stern (revista)
русский: Stern
slovenčina: Stern (časopis)
svenska: Stern
українська: Stern (часопис)
Tiếng Việt: Stern (tạp chí)
中文: 亮点