Gantz

Gantz (jap. ガンツ Gantsu) është një manga- dhe anime-seri prej Hiroya Oku (奥 浩哉 Oku Hiroya). Gantz e tregon një tregim mbi adoleshentin Kei Kurono që vdes në një aksident treni dhe gjendet pastaj në një dhomë me disa tjerë që kanë vdekur në të njëjtën natë.

  • lidhje të jashtme

Lidhje të jashtmeOther Languages
català: Gantz
čeština: Gantz
Deutsch: Gantz
English: Gantz
español: Gantz
فارسی: گانتز
français: Gantz
galego: Gantz
Bahasa Indonesia: Gantz
italiano: Gantz
日本語: GANTZ
한국어: 간츠
Bahasa Melayu: Gantz
português: Gantz
русский: Gantz
ไทย: กันสึ
Tagalog: Gantz
Türkçe: Gantz
українська: Ґанц
Tiếng Việt: Gantz
吴语: 砍杀都市
中文: 殺戮都市