Klasifikasi Ilmiah

Klasifikasi ilmiah kuwe cara sing dienggo ahli biologi kanggo ngelompokaken kewan karo tanduran miturut sistem klasifikasi sing dirintis Carolus Linnaeus. Dhasar-dhasar pengelompokan yakuwe miturut sifat fisik, sing dikelompokaken kuwe ora mung jenis-jenis sing esih urip nang jaman siki ning uga sing wis punah.

Teknik pengelompokan kiye wis paten kanggo njaga konsistensi.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan.Mangga melu dadi tulisan sing lengkap.

Other Languages
العربية: تصنيف حيوي
azərbaycanca: Bioloji təsnifat
беларуская (тарашкевіца)‎: Біялягічная клясыфікацыя
Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄: Sĕng-ŭk hŭng-lôi-huák
Esperanto: Biologia klasado
𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺: 𐍄𐌴𐍅𐌰𐌽𐍉𐌼𐌾𐌰
客家語/Hak-kâ-ngî: Sâng-vu̍t fûn-lui-fap
Bahasa Indonesia: Klasifikasi ilmiah
日本語: 生物の分類
한국어: 생물 분류
Baso Minangkabau: Klasifikasi ilmiah
Bahasa Melayu: Pengelasan biologi
नेपाल भाषा: जैविक वर्गीकरण
oʻzbekcha/ўзбекча: Biologik klassifikatsiya
Tiếng Việt: Phân loại sinh học
粵語: 物種分類