Loris esvelt vermell

Infotaula d'ésser viuLoris esvelt vermell
Loris tardigradus
Loris tardigradus tardigradus 001.jpg
Estat de conservació
Status iucn3.1 EN-ca.svg
En perill
IUCN12375
Taxonomia
Super-regneEukaryota
RegneAnimalia
FílumChordata
ClasseMammalia
OrdrePrimates
FamíliaLorisidae
GènereLoris
EspècieLoris tardigradus
(Linnaeus, 1758)
Distribució
Red Slender Loris area.png
Mapa de distribució geogràfica
Modifica les dades a Wikidata

El loris esvelt vermell (Loris tardigradus) és petit primat nocturn, natiu de les selves de Sri Lanka. Aquesta espècie ocupa la 67a posició dins la llista de les 100 espècies de mamífers de tot el món, considerades més Evolutivament Diferents i Globalment en Perill d'Extinció[1]

Altres idiomes
български: Тънко лори
čeština: Lori štíhlý
dansk: Slanklori
suomi: Hoikkalori
français: Loris grêle
Bahasa Indonesia: Kukang merah
Nederlands: Rode slanke lori
norsk: Slanklori
српски / srpski: Црвени витки лори
Türkçe: İnce loris
українська: Loris tardigradus
Tiếng Việt: Cu li thon lông đỏ
中文: 蜂猴