DJ Shadow

Infotaula de personaDJ Shadow
DJ Shadow tim festival.jpg
Biografia
Naixement29 juny 1972 (46 anys)
Hayward
Activitat
OcupacióDJ de club, compositor, discjòquei i productor discogràfic
Gènere artísticHip hop
InstrumentInstrument de teclat
DiscogràficaMo' Wax Tradueix i Quannum Projects Tradueix

Lloc webLloc web oficial
Facebook: djshadow Twitter: djshadow Instagram: djshadow MySpace: djshadow Souncloud: djshadow Spotify: 5CE2IfdYZEQGIDsfiRm8SI IMDB: nm0787204
Modifica dades a Wikidata

Josh Davis més conegut com a DJ Shadow (1 de gener de 1973, Hayward, Califòrnia). És músic, productor i compositor de trip-hop, hip-hop, turntablism, etc. Va començar com DJ a la ràdio local de la жsevacomunitat i es va fer conegut com experimentador de hip hop instrumental.

  • discografia

Discografia

Àlbums en solitari
  • Endtroducing..... (1996).
  • Preemptive Strike (1998).
  • The Private Press (2002).
  • Live! In Tune and on Time (2004)
  • Endtroducing..... (2005) "Deluxe Edition 2CD's
  • The Outsider (2006)
Àlbums amb DJ Q-Bert
  • Camel Bobsled Race (1997)
Àlbums amb Unkle
  • The Time Has Come (1994)
  • Fiction de Psyence(1998)
Àlbums amb Cut Chemist
  • Bainfreeze (1999)
  • Product Placement (2001)
  • Product Placement on Tour (2004)
Àlbums amb Dan The Automator
  • Bombay yhe Hard Way: Guns, Cars and Sitars (1998)
Remescles
  • Schoolhouse Funk (2000)
  • Diminishing Returns (2003)
  • Schoolhouse Funk II (2005)
  • Funky Skunk (2005)
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: DJ Shadow Modifica l'enllaç a Wikidata
Altres idiomes
العربية: دي جاي شادو
български: Диджей Шадоу
čeština: DJ Shadow
dansk: DJ Shadow
Deutsch: DJ Shadow
Ελληνικά: DJ Shadow
English: DJ Shadow
español: DJ Shadow
فارسی: دی‌جی شدو
suomi: DJ Shadow
français: DJ Shadow
magyar: DJ Shadow
italiano: DJ Shadow
日本語: DJシャドウ
ქართული: DJ Shadow
қазақша: Диджей Шэдоу
한국어: DJ 섀도
Nederlands: DJ Shadow
norsk nynorsk: Dj Shadow
norsk: Dj Shadow
polski: DJ Shadow
português: DJ Shadow
русский: DJ Shadow
Simple English: DJ Shadow
svenska: DJ Shadow
українська: DJ Shadow