Mirësevini tek WikiFjalori! - Fjalori në gjuhën shqipe

Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 9.501 artikuj, dhe ju inkurajojmë të krijoni artikuj të rinj.

Para se të filloni të redaktoni
Si fillohet një faqeKuvendi
Rregullat e editimit

Rregulla të përgjithshme:

  1. Ju lutemi të kini kujdes që fjalët t'i filloni me shkronjë të vogël, përveç shkurtimeve p.sh.: SHBA dhe emrave të përveçëm si p.sh.: Shqipëria.
  2. Edhe pse WikiFjalori është pjesë simotër e Wikipedias fjalët këtu do të jenë të radhitura në të pashquarën, pra ju lutemi redaktorë të redaktoni në të pashquarën.
  3. Përdorimi i shkronjave shqipe ë, Ë, ç dhe Ç është i padiskutueshëm, pra ju lutemi që gjatë redaktimit t'i përdorni me rregull këto shkronja.

Fjalorët kryesorë
Artikulli i rastit
Rafte të posaçme
Rafte me fjalorë
Fjalorët shkencorëFjalorët e shkencave natyrore dhe teknologjisë

Fjalori i informatikës | Fjalori i matematikës | Fjalori i mjeksisë | Fjalori i kimisë | Fjalori i fizikës | Fjalori i arkeologjisë | Wiktionary mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera Wiki:

Wikipedia-logo-v2.svg WikipediaWikibooks-logo.svg WikiLibraWikiquote-logo.svg WikiCitateWikisource-logo.svg WikiBurimeWikispecies-logo.svg WikiLloje Wikinews-logo.svg WikiLajmeCommons-logo.svg CommonsWikimedia Community Logo.svg Meta-Wiki

Other Languages
bosanski:
català: Portada
čeština: Hlavní_strana
dansk: Forside
Ελληνικά: Πύλη:Κύρια
English: Main_Page
eesti: Esileht
עברית: עמוד_ראשי
hrvatski: Glavna_stranica
magyar: Kezdőlap
Ido:
kurdî:
Lëtzebuergesch:
Nederlands: Hoofdpagina
norsk nynorsk: Hovudside
Simple English: Main_Page
slovenčina: Hlavná_stránka
slovenščina: Glavna_stran
Türkçe: Ana_Sayfa
українська: Головна_сторінка